Skip to main content

B.Ú.É.K.

Szakad az eső egész nap, úgyhogy gondoltam ez egy remek alkalom a bejelentkezésre.

Mindenek előtt: Nagyon boldog, sikerekben, egészségben, élményekben, örömben, nevetésben, napsütésben gazdag új esztendőt szeretnék kívánni! :)

 
Elsején érkeztem vissza Londonba, elég bánatosan méghozzá. Azóta sem tölt el különösebb örömmel, hogy itt kell lennem. Ennek majd később lehet szentelek egy külön bejegyzést...

Fogadalmat nem tettem 2016-ra. Inkább célokat tűztem ki magam elé. Kisebb-nagyobb célokat, melyek mind azt szolgálják, hogy legközelebb már ne kisírt szemmel váljak el az otthoniaktól, az otthontól, hogy újra jól érezzem magam és tovább lépjek, hiszen ami most van, az minden csak nem jó, és én nem ezért jöttem. Ezen kell változtatnom 2016-ban.

Comments

  1. Kitartást !!! Mar egyszer kommenteltem hozzad del londbol ..csak elveszett az emailed :/ es nem tudom melyik bejegyzésben írtad le.
    lillacintiatoth@gmail.com
    Ha van kedved irj es talizhatunk is ha van kedved :)) kicsit jobb kedved legyen !

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Amikor a csillagok együtt állnak...

Az előző bejegyzésem ott fejeztem be, hogy talán felvesznek a Vöröskereszthez. No, végül is július 15-én fel is vettek. Az azt megelőző időszakban viszont eléggé rottyon voltam.
Áprilistól július közepéig tehát csak lógtam a levegőben. Borzasztó volt az a három és fél hónap: nagy volt a bizonytalanság, alig találtam munkát, nem tudtam mi lesz, szóval elég stresszes volt, mert koránt sem volt olyan zökkenőmentes visszarázódni a hazai életbe, mint gondoltam. Sokat tépelődtem, hogy megérte-e visszajönni, nem kellett volna mégis csak kitartóbbnak lennem és Londonban maradni, minek jöttem egyáltalán haza stb. Aztán nyilván, amikor megkaptam a munkát fellélegeztem kicsit, elindult végre az itteni életem. Jó volt újra közösségben lenni és kezdetben a munka is nagyon tetszett, jól éreztem magam. :) 
Aztán kb. két hónap elteltével kezdtek előjönni a problémák és rájöttem, hogy ez mégsem az, amit hosszú távon csinálni szeretnék, sőt lépni kell minél előbb. Úgyhogy itt megint jött egy kevésbé k…

National Insurance Number igénylés

Yupp, szombaton NI number (NIN, NINo, kinek ahogy tetszik; nekem így) interjúm volt a Whitechapel Job Centre Plusban. :)

Hétfőn töltöttem ki a jelentkezésem online (telefonon is lehet őket hívni; meg kell adni olyan alapadatokat, mint cím, telefon, foglalkozás, miért akarok NI numbert és igényeltem-e már korábban), majd egy-két óra múlva jött az email a szombati időponttal. Az emailben megjelölték az interjú helyét, illetve, hogy milyen dokumentumokat szükséges bemutatnom majd. Pénteken kaptam (behívó)levelet is, amiben újra részletezték az interjú helyét, idejét, a szükséges dokumentumokat stb. Ilyenek szerepeltek benne, hogy személyi azonosságot igazoló okmány (útlevél), születési anyakönyvi kivonat, lakcím igazoló, illetve mindenféle dokumentum arra az estre, ha az ember házas, plusz ha dolgozik, akkor munkáltatótól valamiféle igazolás stb stb... Mivel ez a kettő engem nem érintett, ezért nem is nagyon foglalkoztam velük, így nem emlékszem pontosan. Mivel kicsit izgultam, ezért utá…