Skip to main content

Egész héten sütött a Nap!

Egyelőre minden ok. Honvágyam már nincs, de néha még mindig a döntésem helyességén gondolkozom... Aztán jön a hétvége, ami általában mindig meggyőz. Rájöttem, hogy muszáj kimozdulni. Mindig. Nem szabad hétvégén bent maradni, mert negatívan hat. Szombaton pl semmi kedvem nem volt kimozdulni. Majdnem úgy döntöttem, hogy bent maradok, de aztán mégis kimozdultam. És nagyon feltöltött. Pedig nem csináltam semmi extrát. Pedig egyedül is voltam, de mégis. Ennek az lett az eredménye, hogy betértem a Brent Cross shopping centerbe és elvertem egy csomó pénzt szép füzetekre meg tollra. (Ez az új kedvenc boltom...) De nem tervezek rendszeres látogatója lenni. Ellen kell állnom a csábításnak, amennyire csak lehet. Azért valamikor még egy pass case-re befizetek... :) Ja és a nap végét egy Pumpkin Spice Latteval zártam. Csak a hangulat kedvéért, meg mert a csapból is ez folyik, egyébként a minőségi kávét pártolom. Egyébként nekem ízlett, és mivel egész nap ettem/ittam semmit igazából, ezért helyre is tette a vércukor szintem.

Ma a csodás Hampsteadben tettem látogatást. Azt hiszem elég jó helyen van ez a Finchley, mert hogy tök jó dolgok vannak a környéken is és minden elég közel van.
Szerintem rendszeres látogatója leszek a helynek, mert hogy marhára tetszett! Remek parkok/erdők (Hampstead Heath - Parliament Hill - Kenwood - Golders Hill park), dombok/völgyek, kávézók/pékségek - mi szem szájnak ingere és azok a házak... Mellesleg soksoksoksoksoksok ismert embernek volt/van itt háza/lakása/birtoka. Pl. a híres-neves Harry Stylesnak (:D), vagy Jamie Olivernek, de Benedict Cumberbatch is itt lakott korábban... Azért emeltem ki Harryt, mert az ő házát történetesen elég könnyű észrevenni. Állítólag amikor itthon van paparazzók és fangirlök dekkolnak a ház előtt. Nem meglepő. Na mindegy. Nem vagyok 1D fan, meg nem szoktam híres emberek nyomában loholni, de azért mégis csak érdekes szerintem.  







Comments

  1. Brent Cross jó hely :D Hampstead Heath közelében állítólag a Le Pain Quotidien nevű helyen több híresség is megfordul (én nem voltam de többször hallottam) ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. köszi az infót Barbi! :D majd egyszer meglesem...

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Új fejezet

Egy hónapja életem új fejezetét élem, már nem au pairként. Bővebben az új blogomban olvashatsz beszámolókat: https://anewbeginningbyn.wordpress.com/ Niki
"After all this time?" "Always."

Amikor a csillagok együtt állnak...

Az előző bejegyzésem ott fejeztem be, hogy talán felvesznek a Vöröskereszthez. No, végül is július 15-én fel is vettek. Az azt megelőző időszakban viszont eléggé rottyon voltam. Áprilistól július közepéig tehát csak lógtam a levegőben. Borzasztó volt az a három és fél hónap: nagy volt a bizonytalanság, alig találtam munkát, nem tudtam mi lesz, szóval elég stresszes volt, mert koránt sem volt olyan zökkenőmentes visszarázódni a hazai életbe, mint gondoltam. Sokat tépelődtem, hogy megérte-e visszajönni, nem kellett volna mégis csak kitartóbbnak lennem és Londonban maradni, minek jöttem egyáltalán haza stb. Aztán nyilván, amikor megkaptam a munkát fellélegeztem kicsit, elindult végre az itteni életem. Jó volt újra közösségben lenni és kezdetben a munka is nagyon tetszett, jól éreztem magam. :)  Aztán kb. két hónap elteltével kezdtek előjönni a problémák és rájöttem, hogy ez mégsem az, amit hosszú távon csinálni szeretnék, sőt lépni kell minél előbb. Úgyhogy itt megint jött egy ke